Actueel

Start bouw Woonzorgvoorziening De Wilgenhoeve.

De Wilgenhoeve is een particulier wooninitiatief, gericht op het bieden van een fijn en goed thuis voor (jong) volwassenen met een zorgvraag. De woning bestaat uit zeven appartementen en een gedeelde leefruimte. Er wordt momenteel hard gewerkt om na de zomer van volgend jaar de deuren te openen!

Wk 4 Wilgenhoeve Scherpenzeel Landborg

Sluiting Landborg i.v.m. kerstvakantie

Vanwege de kerstdagen en de jaarwisseling is Landborg gesloten van 23 december tot 6 januari. Wij wensen u goede feestdagen en hopen u in 2020 weer van dienst te kunnen zijn.

45254tdg5y

Open dag Vleesveehouderij Spronk – Zoeterwoude

Op 6 september is er bij Vleesveehouderij Spronk te Zoeterwoude een open dag vanwege het verplaatsen van het bedrijf en de nieuwbouw van een stal voor vleesvee. De nieuwe stal meet 25 bij 50 meter en is voorzien van 24 ruimte strohokken voor jongvee en mestvee. Onder hetzelfde dak van de nieuw gebouwde stal komt…

Lees verder

PHOTO-2019-08-07-17-01-24

Open dag Biogasinstallatie Mts. De Greef – Woudenberg

Op vrijdag 31 mei 2019 wordt de nieuwe biogasinstallatie van Mts. De Greef Agro Energy officieel geopend. De installatie vergist mest uit de regio in combinatie met organische reststromen waardoor biogas wordt geproduceerd. Van het geproduceerde biogas wordt jaarlijks 1.600.000 m³ groen gas en 12.180 MWh aan duurzame stroom en warmte geproduceerd. Het groene gas…

Lees verder

3124367678

PAS-check Provincie Gelderland

De provincie Gelderland gaat door met het treffen van voorbereidingen voor het intrekken van vergunningen in het kader van de Natuurbeschermingswet. Het gaat dan om niet-gebruikte ontwikkelingsruimte binnen het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Daarmee legt de provincie een oproep van LTO Nederland in afwachting van een uitspraak van de Raad van State naast zich neer….

Lees verder

P1050363

Nieuwbouw bedrijfspand TBM Verhuur – Maarsbergen

Bij TBM Verhuur in Maarsbergen is gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Het oude bedrijfspand is gesloopt en er is een bestemmingsplanprocedure doorlopen voor het nieuwbouwproject.

IMG_4740

Sluiting Landborg i.v.m. Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie is Landborg gesloten van 21 december tot 7 januari a.s. Wij wensen u goede feestdagen en een voorspoedig 2019 !

sneeuw

Begeleiding bij vergunningen, bouw en bedrijfsontwikkeling in het buitengebied

Meer weten?

033 30 31 060 of mail ons